Om je te overtuigen van de waarde en kwaliteit van de dienstverlening van Axis Consultancy ben je bij inschrijving, "Axis Member". En dat heeft in de loop van de tijd zo haar voordeel bij activiteiten, acties, kortingen etc. Wanneer je je naam en mailadres hier invult, wordt informatie direct naar je toegestuurd. Omdat jouw vertrouwen in ons zeer belangrijk is, geven we je naam en emailadres nooit aan derde partijen. Het is dus volkomen veilig. Meer dan 2.751 mensen gebruiken ze.

De afgelopen 20 jaar hebben we met honderden leidinggevenden, organisaties en duizenden medewerkers samengewerkt. Met behulp van de Belbin karakterrollen voorspellen we net zoals Prof Meredith Belbin of een team succesvol is of het in zich heeft omdat te worden. We schonen op, starten nieuwe dingen en wat werkt schalen we op.

We weten onderhand WAT WERKT en belangrijker wat NIET WERKT.

Leidinggevenden van EY, KPN, NS, UWV, Twijnstra Gudde, Arcadis, Volkerrail, ABN AMRO, Gemeenten, Provincies, Ministeries, PLUS, Health Center, HuRis, Lechnerconsult, Talens, JS-Solutions, Uneto-vni, Philadelphia, beroepsscholen en vele anderen bevelen deze betrouwbare "Axis Membership" van harte aan.


www.axisconsultancy.nl


Talentrijke groet,

Hugo Sloot & Marijn Dane

Omdat jouw VERTROUWEN in ons zeer belangrijk is, geven we je naam en e-mailadres nooit aan derde partijen. Het is dus volkomen VEILIG om "Axis Member" te zijn. Maar het staat u natuurlijk vrij om wel of niet mee te doen.
* geeft verplicht aan

Axis Consultancy (NLP School) gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

Email Marketing Powered by Mailchimp